SL2: ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας: 1-0 Νίκη με τους φιλάθλους στα όρια του ξενερώματος/Επειγόντως μεταγραφική ενίσχυση

Σημαντική εντός έδρας νίκη πραγματοποίησε στο Θεσσαλικό ντέρμπι του AEL FC Arena η ΑΕΛ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 1-0 προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στην SL1.


Εκ νέου επιστροφή στις νίκες για  τους "βυσσινί" έπειτα από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας με αντίπαλο τον Μακεδονικό Νεάπολης, στην Θεσσαλονίκη. Η νίκη ήρθε παρά το γεγονός ότι και στη σημερινή αναμέτρηση η ομάδα της Λάρισας δεν έθελξε ιδιαίτερα τα πλήθη από την άποψη της παραγόμενης ποδοσφαιρικής ποιότητας. Αυτό ήταν αισθητό και στις κερκίδες του γηπέδου της ομάδας με τους φιλάθλους της ΑΕΛ, στα όρια του "ξενερώματος".
 Χαρακτηριστικές ήταν μάλιστα και οι αντιδράσεις τόσο εκείνων που βρέθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο του Μακεδονικού Νεάπολης όσο και γενικότερα στα social media. Αφενός οι πρώτοι τα "έψαλαν" στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μέτρια αγωνιστική παρουσία τους, αφετέρου οι αντιδράσεις των Λαρισαίων φιλάθλων στα social media παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η μέτρια εικόνα της ομάδας και η φειδωλή μεταγραφική της ενίσχυση, δημιουργούν κλίμα ανησυχίας στο ενδεχόμενο να μην επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην SL1.


Παρόλα αυτά οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ εξακολουθούν να δίνουν βροντερό παρόν στο πλευρό της ομάδας παρακινώντας τόσο τους ποδοσφαιριστές σε βελτίωση της αγωνιστικής τους παρουσίας, όσο και την διοίκηση σε περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και του υπόλοιπους Λαρισαίους προκειμένου να σπεύσουν στο AEL FC Arena, μετατρέποντας το σε απόρθητο κάστρο και στην ΑΕΛ σε δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα.

Σχόλια