SL2: ΑΕΛ-Λεβαδιακός: 0-0 "Βραχυκύκλωμα" στο καυτό AEL FC Arena (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Βραχυκύκλωμα στην ΑΕΛ προκάλεσε ο Λεβαδειακός στο ντέρμπι κορυφής του βόρειου ομίλου της SL2 στο AEL FC Arena επιβραδύνοντας την ροή της αναμέτρησης με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους.

Με των δύο σημερινών μονομάχων να ξεχιλίζει σε όλη των διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΛ και Λεβαδειακός διατήρησαν την μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά.


Έπειτα από μια αναμέτρηση στην οποία οι οπαδοί των "βυσσινί" έδωσαν βροντερό παρόν στις εξέδρες του γηπέδου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν κατάφεραν να υπερνικήσουν τις προσπάθειες του σημερινού τους αντιπάλου.

Ακόμα αξιοσημείωτη είναι και η συσπείρωση των Λαρισαίων που παρατηρήθηκε μια εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση γύρω από την ομάδα της ΑΕΛ, με την κατάσταση στην πόλη με θυμίζει αλλοτινές εποχές και σίγουρα ανώτερη Εθνική κατηγορία. 

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα και η εικόνα της κυκλοφοριακής συμφόρησης έξω από γήπεδο πριν και μετά από την αναμέτρηση.

Από την πλευρά τους οι Βοιωτοί μπήκαν στο γήπεδο με σκοπιμότητα στοχεύοντας να αποδράσουν από την Λάρισα χωρίς να ηττηθούν. 

Αυτό μπορούσε να γίνει αντιληπτό και από τις καθυστερήσεις, από την πλευρά τους, της ροής της αναμέτρησης με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους.

Στον αντίποδα η ομάδα της Λάρισας φαινόταν πως έχει "βραχυκυκλώσει" στις επιθετικές τις προσπάθειες, εξαιτίας της εφαρμογής της στρατηγικής "πούλμαν" στην άμυνα των φιλοξενούμενων. 

Παράλληλα προς αυτή την κατεύθυνση συνέβαλαν και ορισμένα ευνοϊκά για τον Λεβαδειακό σφυρίγματα τους διαιτητή. 

Παρόλα αυτά συγκλονιστική ήταν η μαζική παρουσία των Λαρισαίων φιλάθλων στο γήπεδο. 

Μια παρουσία αντάξια SL1 την στιγμή που πολλές από τις ομάδες της πρώτης εθνικής κατηγορίας της χώρας έχουν ελάχιστο κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων τους.

Πλέον η άνοδος αναμένεται να κριθεί στα playoffs με την ΑΕΛ να είναι καταδικασμένη να κυνηγήσει τις οποίες πιθανότητες της μέχρι τέλους, ανεξάρτητα από τον οποίο αθέμιτο και έξω αγωνιστικό ανταγωνισμό από της πλευρά της ομάδας της Ρούμελης.

Αναλυτικότερα οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:






Σχόλια