SL2: ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ: 1-2 Αποστολή εξετελέσθη - Και τώρα το ματς της χρονιάς με Λεβαδειακό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτυχής ήταν η επίσκεψη της ΑΕΛ στην Θεσσαλονίκη με τους "βυσσινί" να υπερπηδούν με επιτυχία το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Β νικώντας τον με τελικό σκορ 1-2.
Έπειτα από μια ιδιαίτερα δυναμική λόγω και της κρισιμότητας της αναμέτρηση, η Λαρισινή ομάδα εξασφάλισε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, στην προσπάθεια της για κατάκτηση της πρώτης θέσης του βόρειου ομίλου της SL2.
Η νίκη αυτή ήρθε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με αγωνίζονται καλύτερα από τους αντιπάλους τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. 
Εξαιρετική ήταν η αγωνιστική εμφάνιση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Θεσσαλικής ομάδας,
καθώς και του Kossonu, ο οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση, στην αυγή του δεύτερου ημιχρόνου.
Παράλληλα αξίες αναφοράς και τα κατά διαστήματα ταχύτατα ανεβάσματα του στην επίθεση, αφού νεοφώτιστος Χριστιανός Ορθόδοξος Αφρικανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως πλάγιο χάφ. 
.
Το παρόν στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας έδωσαν και προϋποθέσεις εξήντα φίλαθλοι της ΑΕΛ και πιθανόν και κάποιοι ακόμα διάσπαρτοι μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ. 
Ακόμα το παρόν στην θύρα των επισήμων του γηπέδου έδωσαν ως διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και οι Αφοί Νταβέλη, καθώς και ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στο Euro 2004 κ. Ζήσης Βρύζας.


Με την λήξη της αναμέτρησης οι οπαδοί των "βύσσινι" ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας την νίκη στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό στο AEL FC Arena .


Σχόλια