SL2: Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ: 1-2 Αποστολή εξετελέσθη και τώρα... Playoffs με στόχο την άνοδο

Το χρέος της έκανε η ΑΕΛ στο Πολύκαστρο, κερδίζοντας την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του Απόλλωνα Πόντου με το τελικό σκορ να ανέρχεται στο 1-3.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι "βύσσινι" μπαίνουν ολοκληρώνουν νικηφόρα της κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της SL2. Πλέον εισέρχονται με τους καλύτερους οιωνούς στα playoffs, στα οποία και αναμένεται να κριθεί η εξασφάλιση της ανόδου στην SL1. Από την πλευρά της η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου αποχαιρέτησε μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, την δεύτερη Εθνική κατηγορία της χώρας, μια εξέλιξη που ελάχιστα θα επιρρεάσει τα συναισθήματα τόσο των Καλαμαμριωτών φιλάθλων, όσο και το ερασιτεχνικό σωματείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αφού αμφότεροι είχαν προ πολλού γυρίσει την πλάτη στην επαγγελματική ομάδα με την ονομασία "Απόλλων Πόντου".

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την ομάδα της ΑΕΛ το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Pedrozo, με τον Fatai να κάνει το 0-2 στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης. Ακολούθως προσωρινά μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους ο Saholli, για να έρθει στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Νίνο να σκοράρει, για δεύτερη σερί αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Σχόλια