SL2: Νίκη Βόλου-ΑΕΛ:1-2 Αγχώδης και επιβεβλημένη νίκη

Στην πολυπόθητη νίκη με αγχωτικό τρόπο κατάφερε να οδηγηθεί η ΑΕΛ, κερδίζοντας με 1-2 στο Θεσσαλικό ντέρμπι την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο παραμένοντας σε τροχιά ανόδου στην SL1.
Με τις δύο ομάδες να παίζουν "ανοιχτό" ποδόσφαιρο, έγινε ένας εξαιρετικός από την πλευρά του θεάματος αγώνας, για τα δεδομένα της SL2. Με την νίκη να επιβάλλεται, η ΑΕΛ μπήκε εξίσου αποφασισμένη και στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι με την έναρξη του δευτέρου μισού της αναμέτρησης ο Fatai έκανε το 0-1. Ωστόσο οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν για πολύ, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Σκόρερ για την ομάδα της Μαγνησίας ήταν ο Πέττας, ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ με γυριστό σουτ.
Με τα λεπτά της αναμέτρησης να κυλούν το άγχος άρχισε να ζώνει σαν "φίδι" τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, αλλά και τους οπαδούς της Λαρισαϊκής ομάδας που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση.
Όλα αυτά συνεχίστηκαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όπου ο Νίνο που πριν από μερικά λεπτά είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από έναν συνωστισμό στην περιοχή των γηπεδούχων κατάφερε να λυτρώσει την ομάδα του. 
Η εξέλιξη αυτή αναζωογόνησε τους "βυσσινί" βυθίζοντας παράλληλα στην απογοήτευση την προσφυγική ομάδα της Μαγνησίας και περισσότερο από όλους τον τερματοφύλακα της, Γκαραβέλη που μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές αποκρούσεις.
Πλέον άπαντες στην ομάδα της ΑΕΛ και την Λάρισα στρέφουν προσοχή τους στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της SL2 και ακολούθως στα playoffs, όπου και αναμένεται να κριθεί άνοδος στην SL1.

Σχόλια