SL2: Νίκη Βόλου-ΑΕΛ: Τα εξωαγωνιστικά εμπόδια καθιστούν την άνοδο άθλο

Αμετάβλητη παρέμεινε η εικόνα της βαθμολογίας της SL2, αφού η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τις δύο ομάδες να έρχονται τελικά ισόπαλες με 1-1.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη του Λεβαδειακού επι του Μακεδονικού Νεάπολης με 1-3, καθώς και με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής της SL2 να μην επιτρέψει παρατύπως στους "βυσσινί" να χρησιμοποιήσουν τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα, καθιστά την ομάδα της Ρούμελης σε πλεονεκτική θέση για την εξασφάλιση της ανόδου στην SL1.
Αυτή η τελευταία εξωαγωνιστική εξέλιξη συντελεί καθοριστικά στην αποδυνάμωση του ρόστερ της "βασίλισσας της Θεσσαλίας", κάτι που μοιραία έγινε αντιληπτό και στην σημερινή αναμέτρηση. Εκεί παρά τι γεγονός ότι η ΑΕΛ προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 0-1, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση σε 1-1, το οποίο και έμεινε μέχρι το τέλος της αναμένεται.
Πλέον η ομάδα της Λάρισας βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογικά θέση καθώς καλείται να πραγματοποιήσει έναν άθλο στις επόμενες αναμετρήσεις προκειμένου να καταφέρει να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Sl1. Ένα έργο σημαντικά δύσκολο κυρίως λόγω των εξωαγωνιστικών και παρασκηνιακών καταστάσεων. Παράλληλα φαίνεται πως στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ, έχει αρχίσει να κα ει κάνει την εμφάνιση και η γκρίνια, μια εξέλιξη που δεν είναι διόλου καλός οιωνός για την συνέχεια.

Σχόλια