SL2: Σε τροχιά ξενερώματος οι τέως διεκδικήτριες της ανόδου ΑΕΛ και Καλαμάτα

Ολοκληρώθηκε ακόμα μια αγωνιστική της SL2, με την άνευ βαθμολογικού κινήτρου ΑΕΛ να κερδίζει εύκολα με 3-0 στο AEL FC Arena την ΑΕΚ Β' και το εμφανές το ξενέρωμα στο "βύσσινι" στρατόπεδο, μετά την αποτυχία ανόδου.

Συγκεκριμένα στο 16' ο Παπαγεωργίου με σουτ απο το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ, ενώ με αυτογκόλ του Γιεμπόα, διαμορφώθηκε το 2-0. Τέλος στο 70' ο Πεντρόσο έκανε το τελικό 3-0. Παράλληλα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και ήδη προβιβασμενος Λεβαδειακός έδωσε συνέχεια στο εκπληκτικό νικηφόρο σερί του επικρατώντας με 0-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο επί της Νίκη Βόλου.

Αναφορικά με τα playouts στην Χαλάστρα, Καμπανιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο μηδέν, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής στην βαθμολογία, τόσο μεταξύ τους όσο και με την Κοζάνη που παραμονεύει και η οποία ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχα στον νότιο όμιλο ζωντανά στο όνειρο της ανόδου παραμένουν τα Χανιά που νίκησαν με 2-0 την Καλαμάτα εντός έδρας μ«Ζωντανά» στο όνειρο της ανόδου παραμένουν τα Χανιά! Οι Κρητικοί δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και πήραν τη νίκη με 2-0 επί της Καλαμάτας εντός έδρας, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς από την Athens Kallithea, η οποία αγωνίζεται αύριο στη Νίκαια Αττικής κόντρα στον Ιωνικό.

Παράλληλα στα playouts ισόπαλοι 0-0 ήρθαν Παναθηναϊκός Β΄ και Διαγόρας Ρόδου, με το "τριφύλλι" να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ακόμη περισσότερο στην βαθμολογική κατάταξη βυθίστηκε ο Ολυμπιακός Πειραιώς Β, ο οποίος ηττήθηκε από την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς με 1-0.

Αναλυτικότερα οι βαθμολογίες της SL2:

SL2


Σχόλια