Πρόεδρος SL2: Άγνωστος ο αριθμός των ομάδων την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο - Άδικο να ανεβαίνει μόνο μια ομάδα

Παράταση για ακόμα μια χρονιά παίρνει η υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος της SL2, καθώς άγνωστος παραμένει ο αριθμός των συλλόγων που θα λάβουν μέρος την νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, κ. Πέτρος Μαρτσούκος, σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis fm, της Θεσσαλονίκης, υπάρχει άγνοια ως προς την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου θα λάβουν μέρος στην SL2 από 18 μέχρι 20 ομάδες. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν θα υπάρχει ένας οι δύο όμιλοι σε αυτή.

Ακόμα επισήμανε την πεποίθηση του ότι θα πρέπει να υπάρχουν 16 ομάδες, και πως είναι άδικο να ανεβαίνει μόνο μια ομάδα στην SL1. Παράλληλα ανέφερε πως προκειμένου να μειωθούν οι στημένοι αγώνες δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ομάδων, αλλά ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται το πρωτάθλημα. 

Αναφορικά με το ζήτημα των εσόδων της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας της χώρας ανέφερε πως "Δεν έχουμε τηλεοπτικά έσοδα. Η ΕΡΤ είναι δημόσιο κανάλι, αλλά με τη λίγκα αρνήθηκε να κάνει συμβόλαιο. Υπήρχε μια στοχοποίηση για τη Super League 2, δεν ήθελαν να δώσουν χρήματα. Από το στοίχημα προέκυψαν γύρω στις 151 χιλιάδες και ευχαριστούμε τον κ. Βρούτση που ανέβασε το ποσοστό. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο".


Πηγή:pressing.gr

Σχόλια